köpa en bänk läder piano till salu – en konsuments guide

Att vara en pianist, jag gillar komfort och funktionalitet i mitt piano bänk. Efter att ha köpt en läder bänk till salu nyligen jag lärde mig några viktiga fakta och tips som jag kommer att dela med dig inklusive kvalitet och design faktorer som är viktiga.

Den vanligaste läder som används i tillverkningen av piano bänkar är kohud, eller gulbrun läder. Det är mjukt och följsamt men stark och tålig nog att klara konstant användning. De flesta läderbänkar helt klädda har ett vadderat bas, tuftade diamant med knappar. Detta ger bänk en tät vadderad bas, som tätt är hålls på plats med den tuftade designen.

Det är i ditt bästa intresse att köpa en bänk läder piano som är tillverkad av massivt trä material, kommer detta att försäkra lång livslängd och träet kommer inte förvränga eller spricka med en förändring i luftfuktighet eller när temperaturen fluktuerar. Finishen ska vara hög kvalitet lack eller härdade polyestern. Dessa högkvalitativa finish bära längre och är svårare att repa.

Lädret pianopall finns i en mängd olika stilar, de vanligaste är duetten pianopall med musik lagring. En annan populär design är den justerbara bänken byggdes i konserten stil med en liten musik förvaringsfack. Duo bänkar klädda med läder är utformade för två spelare, vilket möjliggör full användning av ett tangentbord av spelarna. Oavsett stil läder du väljer, desto längre livslängd och subtila komfort belöna dig med många sköna dagar av prestanda och praktik.