scoring läskiga indie filmer och soundtrack med trumma och bas prover

Drum beats och ultra low basloopar linje kan framkalla rädsla, skräck och spänning i betraktaren. Vissa filmskapare använder sådana här mörka ljud att förhöja spänningen i kulisserna för att föra publiken till nya nivåer av suspenderade verkligheten. Du kan också använda trumma och bas prover mål din indie skräckfilmer eller shorts. Sådana DnB Prover, loopar och ljudeffekter kan göra din film skapelser och soundtracks verkligen skrämmande. I själva verket, välja rätt ljud och du kan höja din skräckfilmer till nya nivåer av realism.

Skräck och suspenseful trumma och bas prover kan ge obehagliga och helt skrämmande ljudeffekter. Det är därför sådana DnB Prover är de mest favorit ljudeffekter av spänning och thriller skapare film, skräck konstnärer indie, omgivande scorers och andra mörka musikentusiaster. En typisk drum and bass prov pack består av en komplett samling av trumloopar som är formaterade i WAV. De kan öppnas med hjälp av olika ljud program. Till exempel kan de WAV-filer på en trumma och bas prover pack öppnas med Acid Pro, Cubase, Logic, och många andra sequencers, på både Mac och PC operativsystem.

Du kan nu ladda ner Drum och prover Bass förpackningar på ProducerLoops.Com. Drum and Bass prover och slingor är inte bara användbar för skräck och spänning filmmusik. De kan också användas för att ge ljud och musik effekter till datorspel. Så om du syssla med spelutveckling, kan du använda DnB Prover göra mål actionscener i ditt spel. Du kan också använda sådana ljud på ditt eget projekt så det kan bli konkurrenskraftiga när den släpps ut på marknaden. Dark ambient ljud kan också vara användbart om du skapar ett online-portal för spelare som vill ha mörkt och skrämmande ljudspår att spela tillsammans med.

Om du köper en trumma och prover bass pack från ProducerLoops, innebära att du rådas att lyssna på MP3-demo först, eftersom detta spelar en förhandstitt exempel på vad du kan skapa med hjälp av innehållet.