synesthesia presenterar “batteri 3-förinställningar för mandala

synesthesia presenterar “batteri 3-förinställningar för mandala, uppvisande av hd trummans oöverträffad nivå av pro audio programvara kontroll

“Mandala är den bästa och mest high-definition sättet att styra alla pro audio programvara där ute, säger mandala uppfinnaren vince de franco

Laurel Canyon, Calif – skylta Mandala: s exempellösa förmåga att styra pro ljudprogram, Synesthesia Corporation idag släppt 50 Native Instruments Battery 3 förinställningar för Mandala 2.0, tillsammans med en HD Black Beauty Batteri 3 spelare för Mandala.

De förinställningar konfigurera trumma sampler Batteri 3 för användning med Mandala (Battery 3 krävs, och ingår inte med Mandala), med enbart prov från batteriet 3 12GB bibliotek med mer än 100 trumset med mer än 23.000 enskilda prover. De förinställningar konfigurera Mandala pad som en enkel MIDI controller. Batteriet 3 förinställningar även:

* Tilldela prov i upp till sju cirkulära utlösande zoner över Mandala pad.

* Omfattande använda Mandala s 128 cirkulära strejk zoner att ändra triggning och effekter parametrar som trummisar spelar, för äkta HD trummor.

* Täck spelstilar från enkla spår till experimentella Sonics.

HD Black Beauty Batteri 3 spelare för Mandala erbjuder trummisar den mest exakta digitala representationen av en akustisk trumma, via 3360 prover av en enda årgång 1970 5×14 Super Sensitive Ludwig Black Beauty Snare Drum.

En trummis ljudet ändras med varje slag som helst på ytan av Mandala, precis som med ett akustiskt snara. Fyra separata spelare inkluderar: (1) Snare On, och (2) Snare På med Rim, vardera bestående av 10 zoner mitt till kant, 20 lager hastighet och 6 round robin, (3) Snare Off, och (4) Snare Off med Rim, vardera bestående av 4 zoner mitt till kant, 20 lager hastighet och 6 round robin.

“The Mandala trumman styr pro ljudprogram med oöverträffad upplösning,” sade Vince De Franco, Synesthesia grundare och VD, och uppfinnaren av Mandala.

“Dessa Battery förinställningar egentligen bara ge ett exempel på vad trummisar kan åstadkomma med detta instrument. Vårt mål har alltid varit att ge trummisar och musiker ett sätt att experimentera och låta fantasin flyga, utan att ha förlorat den grundläggande funktionalitet som de är redan bekväm med. ”

The Mandala fungerar sömlöst med de flesta stora musikprogram som ett USB-MIDI-controller. Förutom batteri, fungerar det med Reaktor, FXpansion BFD, Ableton Live, Propellerhead Reason och Apple GarageBand.

Mandala Virtual Brain programvara är tillgänglig på nätet för gratis nedladdning på http://www.mandaladrum.com. Även utan att köpa Mandala, kan vem som helst ladda ner mjukvaran och mixtra med det – på egen hand, eller med annan PC eller Mac-kompatibla musikaliska enheter.

Synesthesia också producerar en serie av video tutorials för nybörjare, medel och avancerad nivå. Bolaget kommer att göra dem tillgängliga på sin webbplats och på YouTube senare i år. Den serie videoklipp kommer att gå användarna genom hela processen med hjälp av Mandala – från fysiskt ansluta trumman till en dator, att använda EZ programvara, vidare genom att upprätta avancerade ljud tekniker använder sig av PRO versionen av Virtual Brain programvaran.

The Mandala 2.0 säljs för $ 349. Varje Mandala är handgjorda och noggrant testade innan de skickas.

om synesthesia
Synesthesia Corporation undersöker nya Sonic terräng med Mandala ™, dess patenterade high-def trumma och synt – det enda elektroniska trumman som troget emulerar en akustisk trumma, och sedan övergår det. En ny typ av synt, erbjuder Mandala världens snabbaste trigger, exakt strejk upptäckt över hela dynan, och ett musikaliskt intervall så bred att det kan vara top of the line Black Beauty ® Snare Drum eller nästan alla andra instrument tänkbara. The Mandala ansluts till PC eller Mac via USB-kabel och fungerar sömlöst med de flesta stora blanda program. Utvecklats i samarbete med professionella trummisen Danny Carey i Tool är Mandalas används av proffs och amatörer världen över. Vince De Franco – uppfinnare, fysiker och musiker – grundade Synesthesia att utveckla sin state-of-the-art elektroniska sensorteknik och att använda den för att skapa produkter som inspirerar fantasin och prospektering. Baserat i Laurel Canyon, Kalifornien, företaget har för närvarande flera andra produkter i utveckling.