vad är rätt andningsteknik för sång

Här är några tips som hjälper dig att lära dig rätt andningsteknik när man sjunger. Först, när du andas in, bör din andedräkt kommer från djupt ner i magen där din diafragma är. Många människor andas in från högt upp i bröstet när man sjunger och det är inte rätt, du don? T få fullt lungkapacitet detta sätt och detta kan leda till att du tappar andan för snabbt. Det korrekta sättet är att andas in från låg ner i magen, inte högt upp i bröstet och halsen. Din bröstkorg och sidor bör expandera utåt naturligt, och axlarna ska vara avslappnade.

Medan du sjunger din fras, försök att hålla din bröstkorg expanderade utåt när du sjunger. Detta kommer att hålla dig från att tvinga luften ur dina lungor för snabbt. Detta är en bidragande orsak till varför många sångare slut på luft innan de, Aore redo, eftersom de låter sina bröstkorg kollaps när de sjunger sina fraser, och luften får skjuts ut snabbare än de tänker för det.

Här, AOS hur du gör det! Vissa människor har problem med att få sina bröstkorg för att expandera utåt, så här är ett par andningstekniker till praktik som kan hjälpa dig med det.

Andningsteknik # 1

Föreställ dig din bröstkorg, front, sidor och rygg med en tömd innerslang undertill. När du andas in, tänk dig att innerslangen uppblåsning med luft, driver bröstkorgen utåt runt omkring dig. När du sjunger, stannar innerröret uppblåst och hävdat att formen under bröstkorgen.

Det, aos naturligt för den att falla tillbaka på plats till en examen som du sjunger, men för det mesta du bör hålla det, Äúinflated, au så mycket du kan bekvämt, även om du, Aore andas ut långsamt när du sjunger. Håll din bröstkorg utvidgas även när du sjunger och låter utandning. Tänk tillbaka till det inre röret, och visualisera det blåsa varje gång du tar ett andetag.

Andningsteknik # 2

Lyft upp armarna högt över huvudet och nå taket. När de, Aore uppe, ta ett andetag i. Nu, utan att flytta din midsection eller låta din hållning kollaps, ta ner armarna. Känn hur bröstkorgen utvidgas? Dina sidor fram och bak har utökade utåt för att rymma för dina fulla lungor.

Detta är den exakta hållning man ska hålla när du, Aore sjunga! Bara vara noga med att inte överdriva hållning för mycket, du don? T vill att det ska vara styva, obekväma eller påtvingad, bara stött snyggt så att dina lungor har utrymme att expandera fullt ut. Om du försöker det, kommer du att märka att du faktiskt kan andas utan att låta bröstkorgen falla tillbaka ner. Detta är korrekt andning hållning du bör hålla dig i när du sjunger.