vänja basgitarrer efter ett fynd

Vad skulle ett rockband vara utan en basgitarr? Det är en av de mest förbisedda av berget instrumenten, men den är också en av de mest väsentliga. Utan en bas, är det enda slaget måste du gå med i takt till trummorna, och det fungerar inte alltid för vissa låtar.

Basgitarr är också ett av de enklaste instrument att lära sig spela. Det finns bara några få ackord, och ofta i sånger, använder den samma takt om och om igen, med några variationer. På grund av användarvänlighet, liksom dess roll som en del av rock and roll, kommer många barn vill ta upp basgitarr.

Dock är problemet med basgitarrer att de inte är billiga. Detta är inte ett problem för barnet, men det är ett problem för den förälder som vill uppmuntra sina barn att prova musikinstrument att bredda sin horizons.With basgitarrer kostar uppemot ett par hundra dollar, vad kan föräldrar göra för att se till att de kommer att ha råd att köpa en basgitarr för sina barn.

Svaret kommer i form av en begagnad elbas, vilket är en dime ett dussin, och kan hittas i butiker och online.When du har möjlighet att betala hundratals nya basgitarr, eller betala så lite som $ 50 för en begagnad basgitarr, är som du ska välja?

Som alla föräldrar kan berätta för dig, barnen får ofta uttråkad av saker de är entusiastiska, mycket snabbt. Om du spendera hundratals på en ny bas och ditt barn blir uttråkad med det, då du kommer att vara ute en hel del pengar. Även om du säljer den, kommer ni att sälja det för mycket mindre än vad du köpte den för, och du kommer att ta en tung träff i pocketbok.

Men med begagnade basgitarrer, kommer du inte betala mycket och om ditt barns hål i den, så ingen skada skedd. Du kan sedan sälja den och göra en vinst eller nollresultat, vilket som är bra. När du letar efter en begagnad elbas, prova på nätet och pantbanker. Online hittar du webbplatser som Craigslist.com och ebay.com, som ofta har utmärkta instrument till salu. Pantbanker har också mycket låga priser och om du bestämmer dig för att sälja basgitarr, kan du sälja den tillbaka till pantbanken.

Bas gitarrer är viktigt i rockmusik, tänker på band som The Who, Nirvana, eller The Red Hot Chili Peppers, utan sina sprickor signatur bas. Som ett resultat, många barn vill lära sig att spela bas och de kommer ofta att gå till stora åtgärder för att övertyga sina föräldrar att köpa det för dem. Om du ska köpa en basgitarr, se till att det är en begagnad en, eftersom det sista du vill när du spenderar en massa pengar är att ha ditt barn slänga in den i garderoben efter en månad.