auditions tips för musikteater

En av de svåraste delarna av att vara i musikteater, särskilt för barn, är det audition processen. Det som följer är 3 av de viktigaste tips att ge ditt barn när det kommer till audition för musikteater eller Broadway:

1) ta reda på vad, AOS behövs för audition

Detta kan tyckas vara sunt förnuft, men det, aos mycket viktigt att veta exakt vad de människor som utför audition söker. Tänk på att det finns tre aspekter musikteater-dans, sång och skådespeleri. Ibland en audition samtal för dig att veta 16 barer i en låt och att föra sin egen musik. Andra gånger audition efterlyser du att ha memorerat en 1 minuters monolog. Ofta finns det en dans samtal som en del av audition, och du måste bära riktiga dans kläder. Ta reda på i förväg vad specifikt kommer att krävas.

2) välja det bästa materialet som passar dina talanger

När du vet vad som krävs på audition, du måste du välja en låt och / eller en monolog som passar dina talanger. Det, aos mycket viktigt att välja en låt och sedan öva sång i nyckeln att noterna du är skriven i. Ibland går på auditions och där musiken är i en annan nyckel än de, Aore brukade sjunga i. Detta kan vara en katastrof! Gå online för att köpa och skriva ut noter om du måste. Online noter låter ofta du att spela låten på din dator och ändra nyckeln som bäst passar ditt sortiment. När plocka en monolog, ta något som passar din naturliga personlighet och agerar förmågor, och att du kan känna dig bekväm prestanda.

3) de tre viktigaste sakerna med en audition – öva! praktiken! praktiken!

När du vet vad som krävs för audition, och när du väljer ditt material, måste du börja träna. Detta spelar? T betyda att lära låten i bilen på väg till audition! Du måste börja träna så enkelt som möjligt så när du kommer till audition dig, Äôll vara avslappnad och kunna prestera ditt bästa. Öva framför dina vänner, familj, grannar, och alla som vill lyssna. Din familj och vänner kommer alltid berätta för dig hur bra du är. Dina vänner kommer att vara ärlig! Lyssna på deras förslag, och bara göra det bästa du kan!