dubbla pianopall köper en överblick över användning och funktioner

Dubbla piano bänkar är ett användbart verktyg för musiker främst pianister, från unga studenter till avancerad vinterträdgård nivå spelare och professionell. För de unga lärdomar pianisten början den dubbla pianopall kan fungera som ett lärande som gör att lärare eller handledare att sitta bredvid eleven och instruera eller titta. Som ung student fortskrider läraren kan börja spela duett med eleven, utveckla örat för counterpunctual ljud och ensemblespel.

Duon pianorepertoaren för 4 händer är rikt och varierat från Mozart till Ravel presentera stora musikaliska möjligheter för den unga pianisten. Bänken som har två justerbara säten medger båda spelarna att positionera sig till rätt höjd i förhållande till pianoklaviaturen för bra hand teknik effektivt för att förhindra piano skador. För förlängning praxis rutiner och viss pianolitteraturen den justerbara dubbla pianopall kan ge solo pianisten bättre kontroll över tangentbordet, dess extra längd och bredd ger bättre komfort och flexibilitet till solo pianist.

Dubbla piano bänkar som är mest populära bland pianister är oftast justerbara och har musik lagring lik den vanliga justerbara konsertflygel bänk som är vanliga på marknaden men konstruerad för att ha plats för två spelare. Sittplatser är oftast vadderad, de flesta modeller med knappar mönster diamant form. Dubbla bänkar där varje säte öppnar för musik lagring är användbar för klar minne åtkomligt, varje spelare har hans / hennes egen musik fack.

När du har köpt din piano bänk är det viktigt att försäkra benen sitter fast och skruvar åtdragna. Detta kommer att försäkra att det inte finns någon rörelse mellan benen och bänken ram som kan skada benen eller repas om de används med benet bultarna löst. Beträffande underhållet av din dubbla pianopall, kan beläggningen oftast rengöras med en bomullsduk fuktad med vatten, kan målgång rengöras med en hög grad piano rengöringsmedel eller polish. Vid transport av en dubbel piano bänk kan det vara nödvändigt att ta bort benen och be om hjälp från en annan person, eftersom bänken är tyngre än en vanlig konsert justerbar piano bänken.