hopsamling av Juggalos uppställning 2011

Diagram Toppers av förflutnan på Gathering av Juggalos 2011

Kommer någon av dessa fyra ex-superstars ta hem den mycket un-åtråvärda Bubba Sparxxx utmärkelse? När allt ingen av dem faller i den underjordiska rap genre. På fullt allvar, men dessa artister, däribland R & B smaksatt Bobby Brown, kommer sannolikt att tas emot med respekt från Juggalos grund av deras uppstående rykte och livslängd inom musikindustrin.

Underjordiska rappare Violent J och Shaggy 2 Dope av Insane Clown Posse har erkänt att Bobby Brown och George Clintons stilar inte nödvändigtvis passar in i den traditionella underjordiska sound festivalen är känd för. Även om handlingarna är väl emot, både Insane Clown Posse medlemmar, underjordiska rappare i sin egen rätt, hoppas Bobby Brown och George Clinton kommer att fungera som en brygga för mer R & B orienterade konstnärer att utföra på samlandet av Juggalos i framtiden.

I själva verket är Bobby Brown ges sin egen scen, och är den enda person som på det under hela festivalen. På så sätt inga orubbliga underjordiska rap fans som inte skulle vara pigg på Bobby Browns ljud kommer att nålas ner på detta stadium i väntan på nästa akt att komma på. Om någon av nämnda underjordiska rap fans försöker att boo Bobby Brown, kommer de att behöva missa en annan akt att göra det.

Även om du inte kommer att se Bobby Brown, George Clinton, eller någon av de nya, icke-underground rappare påtagning varumärket Juggalo måla, åtminstone de kommer faktiskt att rappa eller sjunga (och inte läpp synkning som Tila Tequila). Åh, och även om saker och ting går fel, är chansen att varken Bobby Brown eller George Clinton kommer att ta bort sina toppar för att vinna tillbaka publiken.

Kom ihåg, vann Vanilla Ice Juggalos över på hans Gathering föreställningar genom rak skytte, autentiska framföranden. Om Bobby Brown och George Clinton kan göra samma sak, kommer de att välkomnas i Juggalo och underjordiska rap världen under många år framöver.

Underground Rappare att samla på Juggalos 2011

Nog med de stora killarna. Som alltid, kommer majoriteten av festivalens lineup bestå av underjordiska rappare och artister horrorcore som låter ingenting som Bobby Brown. De inkluderar men är inte begränsade till Twiztid, kung Gordy, Prozak, Hopsin, Tech N9NE, och mer. I denna mix är några Gathering av de Juggalos första timers och andra gillar underground rappare Tech N9NE som har varit nere med clownen i åratal.

Är detta lineupen underground rap nog för dig eller gick de alltför tungt på 90-talet rapparna i år? Skulle du uppskatta att se mer genre mångfald utanför den underjordiska rap genren på musikfestival i framtiden? Eller har du redan planer på att se till Bobby Brown vet att han är ovälkommen?