hur man lär sig gitarr

Det är bra att du valt att spela gitarr. Först är det ganska skrämmande eftersom andra människor och gitarrister i konserter är bara så mycket bättre. Det är dock viktigt att hålla lära sig grundläggande tekniker.

När du har fått din gitarr det bästa stället att börja lära sig gitarr lära sig ackord. Du kan få dessa från en bok, men det finns många webbplatser på nätet som visar hur du spelar bara om någon gitarr ackord du någonsin skulle behöva veta. Öva fingersättning på dessa och memorera hur man gör så många som möjligt. Använda G, e-moll, C, och D bör du kunna spela många av de låtar som du känner och älskar. Öva att gå från ackord till ackord även om det kan verka svårt i början.

Nästa steg för att lära sig är knäppa. Knäppa egentligen handlar om rytm. För vissa låtar är det svårt att klinka dem ordentligt eftersom de är komplicerade. Lyssna noga på rytmen i låten för att få knäppa. Vid första bästa du skulle kunna göra är att bara träffa rätt ackord vid rätt tidpunkt. När du blir bättre, kommer din strumming bli bättre.

Lär gitarrtablatur eller flik. Några musikaliska akademiker tycker inte gitarrtabulatur, men det är verkligen användbart för nybörjare eftersom det är lätt och hjälper dig att spela riff som det annars skulle ta dig ganska stund att lära sig på egen hand. Guitar fliken visar de sex strängarna på gitarren och kommer att ha siffror på varje sträng. Siffrorna innebär att du spelar bandet på att vissa strängen. Bara spela fliken från vänster till höger och du kommer att spela låten.

Om du vill få en lärare att undervisa dina specifika tekniker, gör inte det förrän du har lärt dig dessa grunder. Detta kommer att spara pengar på åtminstone din första fyra veckorna av lektioner.