Hur spelar jag in och skapa MP3-filer hemifrån

Det brukade vara ingen ersättning för en bra inspelning jobbet gjort i en professionell inspelningsstudio. Nu med den ökande populariteten av digitala PC inspelning och den låga kostnaden för inspelningsprogrammet, många människor nytänkande idén om hemmet inspelning. Plus med lätthet av MP3 fördelning, och de många webbplatser som erbjuder gratis webbhotell, och möjligheten att ladda upp och ladda ner gratis musik, svårigheten att främja och distribuera ditt band, har AOS MP3 gjorts mycket enkelt. Frågorna till hands är, vad behöver jag för att börja spela in hemma, hur jag vänder mina inspelningar till MP3, och vad ska jag göra med nämnda MP3 efter jag är klar att skapa dem?

Hem inspelning på en dator krävs bara ett par saker, en dator, inspelningsprogram (dvs. Pro Tools, Cakewalk, Cubase), och ett digitalt ljudkort. Om du ska spela in flera spår från flera källor samtidigt, kanske du vill investera i en mixer också. (Detta förutsätter att ljudkortet bara har en ljudingång) Detta gör att du ange mer än ett instrument / mikrofon till datorn på samma gång. Installera inspelningsprogrammet och ljudkortsdrivrutiner. Anslut din mixer till ljudkortet, anslut dina instrument i din mixer och du, Aore redo att börja spela in. Inspelningsprocessen kan vara lite olika beroende på vilket program du använder, men de flesta anständiga programvara levereras med en bra bruksanvisning som du kan höra om du har problem. Efter inspelningen, kommer du vill blanda alla spår ned till en stereo. Wav-fil.

Nu när vi har vår inspelning gjort och vår. Wav-fil i hand, vi vill Äôll att konvertera den till en MP3-fil. Om du kommer att bränna dina låtar till CD, ni vann? T behöver konvertera den till en MP3-fil. Men för distribution för nedladdning av musik på nätet, den minsta, bästa kvalitet, kommer mest allmänt accepterade formatet vara en MP3-fil. Du kan ta din. Wav-fil och exportera den som en MP3 igenom vad ljudinspelning program du använder. De flesta inspelningsprogram erbjuder det alternativet, men tänk på att du kan behöva bråka med produktionen inställningar för att få bästa kvalitet MP3 ur ditt program. Ett annat alternativ är att använda en fristående. Wav till mp3 converter. Om du går till download.com och söka efter, Äú.wav till. Mp3 converter, AU, kommer du att presenteras med en bra lista över program som gör just detta. Jag har haft bra resultat med båda metoderna, så det, AOS verkligen upp till dig.

När du har dina MP3-filer, kan du ställa in din egen webbplats och erbjuda gratis nedladdning av musik. Eller så kan du gå till en av de många webbplatser som erbjuder gratis webbhotell för musiker, så att musikerna kommer att ha en plats att erbjuda nedladdningsbara musik MP3, musikvideor och låttexter musik. Sajter som, DiskFaktory Sylt och avsnitt Z är både gratis och har andra verktyg för musiker att komma åt, liksom forum anslagstavla och Internet radiostationer. När du har din inspelning klar, möjligheterna är oändliga!