Samsung U900 Soul silver på 3 – fäster hjärtan lätt

I dagens värld mobiltelefoner som kommer med slimmad design och trendig look är omtyckt av kunderna vid första anblicken. Så mobiltelefon företag har börjat göra sina telefoner i slimmad design. Dessa smala prylar kan vara begåvad till din älskade vid tiden för hennes födelsedag, äktenskap jubileum och engagemang etc. På detta sätt kan du enkelt imponera på henne. Om din älskade är irriterad på dig och du vill locka henne, finns det ett enkelt sätt av det du kan ringa ett samtal på sin cell nummer att fästa hjärtan lätt. Utom att vara livet mindre, fungerar denna gadget som en levande. Denna gadget kan ta med din älskade på speaking terms. Du kan prata med din älskade som helst och när som helst utan någon som helst tvekan. Prova idag och få bort från din långa separation.

Telefonen levereras med elegant och stilfull design som kan dra kunder till att det i deras första titt. Om du inte tror, ??ta en titt på resten av arbetet kommer att upphöra eget med egen. Dess musik funktioner, funktioner fotografering och andra innovativa funktioner är möjlighet kommer att tvinga dig att köpa den här handen till din första titt. Du hittar allt i din mobiltelefon som en klassisk mobiltelefon bör ha. Det finns en 5 megapixel kamera, Bang musikspelare, inbyggd FM-radio, stor färgskärm och enkel att använda magiska touch navigering pad. Dess kameran kan skjuta de bästa bilderna av dina minnesvärda ögonblick medan bang musikspelaren kan roa dig när som helst och var som helst.

Du kan nå din favorit alternativ med hjälp av sin touch navigering pad. Dess stora 2 inches färgskärm har en hög upplösning på 240 pixlar med 320 pixlar. Användarna av Samsung U900 Soul Silver på 3 kan uppleva höghastighetsinternet med hjälp av 3G HSDPA-teknik. Telefonen kan arbeta på tre GSM. Användarna kan ta emot och skicka e-post till sina vänner och kan lagra en stor datamängd i dess enorma lagringskapacitet. Samsung U900 Soul Silver på 3 kan anslutas till andra kompatibla enheter med hjälp av trådlös Bluetooth-teknik eller USB-kabelanslutning.