de bästa gitarrer för nybörjare

När du försöker hitta de bästa gitarrer för nybörjare, ta en gitarrist med dig. Elgitarrer kan ha skeva halsar eller skramlande hårdvara och nybörjare gitarrist kommer inte ha en aning om att något är betydligt malplacerad. Allt kan hända på en enskild gitarr för att göra det en citron men det är möjligt att följa vissa allmänna riktlinjer om vilket märke och modell är värt att titta på.

Du vill spela elgitarr och frågan om vad som är de bästa gitarrer för nybörjare uppstår i din hjärna. För att uttrycka det i stort sett är en anständig elgitarr för en nybörjare inte svårt att komma med, du behöver bara veta hur man ser ut.

Det finns så många källor för nya och begagnade gitarrer, online och offline, via återförsäljare och genom annonser, behöver du bara ta lite omsorg i att välja din första gitarr. Här är några förslag som du kan bära med dig när du går ut i världen letar efter en förrätt gitarr.

Den Squier Affinity Tele. Den Telecaster är älskad av många gitarrister, Albert Lee, Keith Richards och Steve Cropper bland dem. Det fångar uppmärksamheten med sina retro rock’n’roll utseende, backas upp av solid konstruktion. Kroppen av Affinity-serien är gjord av al och greppbrädan är lönn. Detta är ett bra val för eleven gitarrist som vill se och känna den delen. Du kommer förmodligen att märka någon hum men inte tillräckligt för att klaga. Ljudet du får från denna gitarr stämmer definitivt ser ut, så om du ser något, ta tag i det.

Den Squier Fat Strat är en måttligt prissatt gitarr låt ned av ojämn kvalitet på delar och arbete. De flashiga utseende motsäger den dåliga kvaliteten på byggandet. Trots detta bör det tjäna nybörjare gitarrist ganska bra tills du är mer säker på din musikaliska riktning.

Epiphone Les Paul Special II. Den Les Paul gitarr är en del av rock and roll historia. Detta är en nybörjare gitarr du kan plocka upp nya för att inte alltför många dollar. Den har en greppbräda gjord i rosenträ och en kropp av al och lönn. Den ser ut här gitarren kommer att inspirera dig att få dig kotletter snabbt så att du kan förtjäna att fortsätta spela.

Epiphone G-310 SG är en kopia av Gibson SG som är en ganska hög-range gitarr. Elektroniken och hårdvara är där företaget sparar pengar men trots detta är den allmänna uppfattningen bland gitarrister som har gett det ett försök att det är en utmärkt nybörjare modell. Ljudet är bra för absolut alla elgitarr musik och den lätta vikten gör att du vill spela hela dagen.

Nu för ett lågt prissatta akustisk gitarr för nybörjare. Yamaha nr 120 Nippon Gakki är en nylon strängad gitarr som du kan acklimatisera fingrarna på, men du kanske vill behålla det när du flyttar till en elektrisk. Detta är en annan gitarr som du bör ta om priset är rätt.