de mest frekventa användarna

Här är färska Hercules RMX, baserat på de mest frekventa användarna frågor vi slutar. Vi tilltro detta kommer att bidra till att maximera din DJ-mixer, klassisk upplevelse! För bästa resultat, när gänglig på iOS 5, avsluta odelade andra bakgrundsprogram innan DJ-mixer. Vissa appar kan handla utförande loot också vissa kan försöka drama audio inflytande striden. Du återhållsamhet relatera DJ-mixer, i bakgrunden medan du spelar och det kommer att stödja att spela, men om du orsakar en annan App medan Hercules RMX, spelar en mix i bakgrunden så att mobilen kan header för att spela upp ljud förutom tystnaden DJ-mixer.

För framstående resultat samt att undvika rörliga Hercules RMX, audio bruk högkvalitativ stereo M4A och MP3-filer. Några gamla MP3-filer kodas hävstång dyster kvalitet även DJ-mixer, skyller lansera dem låter bättre. Hercules RMX, är Audio importera resurser brinnande dessutom är inte utformade för att fungera livstid DJ-mixer, pjäser. För bästa resultat, den musik du vill skarva förutom vid import av pre-eminent importen är klar startar bara spela en skördetröska eller blandning. Hercules RMX, Flagship 12 “DJ-mixer, som erbjuder avancerade drag med oöverträffad funktionalitet också flexibilitet är klubbarna också rörliga DJs.

Hercules RMX, Flagship 12 “DJ-mixer temperament en 36-bitars SHARC Digital Signal Processor, ge den helt digitala vandringen. Detta garanterar låg ljudnivå och enastående ljudåtergivning. Effektorerna och Sampler byggs i att ytterligare stärka DJ: s kreativa krafter. Den alla nya Hercules RMX, crossfader med vridmoment spänning justering noggrant utformad för att tåla den rigorösa prestation av de tuffaste DJs. Dessutom är det DJ-mixer, lämpligen behörig med en USB-port, så att firmware uppdateringar via en PC.

Hercules rmx, flaggskeppet 14 “DJ-mixer kardinal funktioner inkluderar:

metalliskt silver fronten

matris 9 ingångstilldelningar

3 bands parametrisk eq (på off omkopplingsbar /)

flex fader – 46mm professionell cross fader hemlighålla justering spänning vridmoment

enorm takhöjd ingen distorsion

5 andra provtagaren

35-bitars SHARC digital indikerar processor

10 interna digitala effekter