göra dina egna beats på din iPhone – drumtracker App Review

Många människor har sopat upp i iPhone vurm och jag har dragits in för det liksom. Som alla iPhone ägare kommer att säga, är en sak som kommer tillsammans med ägandet massor av appen. Det första jag sökte efter var all musik apps finns tillgängliga. Jag måste vara ärlig, det några riktigt bra sådana, och några riktigt dåliga. Totalt var jag ganska förvånad, faktiskt. Det finns massor av gitarr och bas apps, synthesizers och trummaskiner. Du kan hitta nästan helst av musik relaterade program som du letar efter.

Jag hittade en trummaskin app som kallas DrumTracker genom Enkelt är vackert, och efter att ha läst några recensioner om det och inse att det hade många av de funktioner som jag ville, beslutat att betala min hårt intjänade $ 1,99 på det. Det är faktiskt ganska damn good little beat gör programmet. Till att börja med har den en hel del klassiska trummaskiner i det, som den gamla 808, 909, 606, och ett stort antal mer om du letar efter statister. Den innehåller en bas program, klockor och en sitar (!)

Tillsammans med de stora ljuden här appen levererar, gör det du också programmera mönster, justera mönstret längd, blanda och panorera varje enskild del och snöre dina mönster i till låtar. Men enastående inslag för mig är att du kan spara dina beats som. Wav-filer och e-post dem själv för senare oss i ett redigeringsprogram på datorn. Detta, för mig, är en av de bästa funktionerna av att ha denna app på en iPhone. Om du är borta från hemmet någonstans och du har en idé till ett stort slag du kan lägga ner direkt och spara den eller maila den till dig själv.

Appen har kraschat på mig ett par gånger i mitten av att göra ett beat. Detta är mitt enda större klagomål. Och medan det är bara ett klagomål, är det en stor en.