hur man downloadrecordrip Napster musik med Napster musik downloader

Napster har flyttat till free.napster.com, det är inte annorlunda om webbplatsen, ännu mer bekvämt för musikälskare att lyssna på gratis strömmande musik online. Det är verkligen ett bra ställe för oss, eller hur? Men din favoritmusik på Napster kan flytta någon dag, på grund av många skäl, såsom webbplatsen förändring, fler nya publicerade låtar och de gamla ut och etc. Skulle inte det vara bra om vi kunde bara ladda ner Napster musik, spela Napster musik och rippa Napster musik? Det bör finnas ett program som hjälper oss att hämta Napster musik. Wondershare Streaming Audio Recorder är den bästa Napster Music Downloader som kan hjälpa dig att ladda ner Napster musik med hög hastighet och kvalitet. Du kan inte missa det, om du vill njuta av musik fritt.

Hur man laddar ner Napster musik med Napster Downloader?

Steg 1: Hämta och installera Wondershare Streaming Audio Recorder, som tillhandahåller gratis men FULL FUNKTION rättegången i 7 dagar.

Steg 2: Gå till Napster webbplatsen och spela någon av dina favoritlåtar.

Steg 3: När låten spelas, kommer det att finnas audiospektrat graf i den övre baren.

Steg 4: Klicka på “Record” för att ladda ner Napster musik. Sekunder senare kommer ner listan fyllas med låtar

Steg 5: Det är allt. Du har precis hämtat Napster musik till din lokala disk. Nu kan du njuta av dem när du vill.

Tips för att ladda ner Napster musik

Ett. Ställ utdataformat
Innan du gör det riktiga nedladdning, se till att klicka på “Inställningar” för att ställa in utdataformat och utgång katalog, etc. Den förvalda formatet är MP3.

2. redigera ID3-information
Efter nedladdning Napster musik, kan du lägga den nedladdade musiken till iTunes, Windows Media Player eller Winamp. Det finns också ett alternativ för “Track Info” för att redigera musikens ID3-information om “title”, “artist” och “album”. Du kan anpassa effekten ut ljud genom att justera samplingshastighet, bithastighet och ljud kanal.