ordna iTunes-bibliotek – tidy itunes låtar

Försöker använda iTunes när den har blivit oorganiserad kan vara långt från en njutbar upplevelse. Problem som orsakar iTunes att bli oorganiserat inkluderar låtar som har felaktiga titlar eller låtar helt enkelt märkt “track”, saknade albumomslag och dubbla kopior av samma låtar.

ordna itunes bibliotek

Det är en bra idé att försöka lösa dessa problem så snart som möjligt innan de kan eskalera. Men många iTunes-användare är antingen osäker på hur man rättar till dessa problem eller om de vet hur man rättar till dessa problem, de inser hur lång tid det tar att faktiskt få iTunes organiserade och även stress inblandade.

Ett mycket bättre alternativ är att få tag på en automatisk iTunes arrangör. En automatisk arrangör kan spara dig timmar, om inte dagar tediously behöva redigera hela din iTunes.

vad iTunes arrangören att använda snyggt iTunes-låtar

När du hämtar någon mjukvara människor alltid har samma bekymmer. De är främst oroliga för att de kommer att ladda ner ett program som innehåller ett virus, vilket potentiellt kan förstöra sin dator eller de är oroliga att programmet kommer att göra problemet ännu värre. Det är därför det är värt att besöka forum och bloggar innan du köper programvaran. Vad du kommer att märka när forska iTunes arrangörerna på nätet är att genomgående ett program rankas framför alla andra. Tidy Songs får ständigt bra recensioner från sådana bloggar som Mashable och Demo Geeks. Tidy låtar kan organisera iTunes genom att fastställa följande problem:

Ett. Ta bort dubbletter låtar
2. Fastställande felstavade låtinformation
Tre. Lägga saknas bildmaterial
4. Ordna iTunes-låtar i rätt ordning

Tidy Songs är kompetent att göra detta på grund av det som har tillgång till ett massivt online-musik databas. Med bara ett par musklick Tidy Songs kan snabbt organisera hela ditt bibliotek. Vill du veta mer? Besök: Ordna iTunes-bibliotek.