organisera iTunes-bibliotek – automatiskt sanering itunes

Att ha ett iTunes-bibliotek som är oorganiserad kan vara riktigt frustrerande när du letar efter specifika låtar eller album. Det finns snabba och enkla metoder för att automatiskt sanering iTunes.

organisera itunes bibliotek

De flesta människor har samma återkommande problem med iTunes, dessa är att låtarna antingen inte får namn eller bara märkt “track”, om låtarna får namn som de ofta är felaktiga eller felstavad. Andra problem är saknade albumomslag och dubbla kopior av samma låt.

Att omorganisera iTunes flesta människor tycks tro det enda sättet detta kan göras är genom att manuellt redigera varje spår individuellt, även om detta är en möjlighet att det är en mycket långsam och upprepad process. Det är också möjligt att redigera iTunes manuellt, göra misstag är alltför lätt.

Alternativet till detta är att använda programvara för att automatiskt rensning iTunes, vilket är mycket mer tillförlitligt att redigera allting manuellt. Programvaran kan hjälpa dig att organisera dina iTunes på några minuter, vilket sparar både tid och ansträngning.

vad iTunes arrangören att använda för att automatiskt sanering itunes

Det finns flera iTunes arrangörer finns, men ett namn som du kommer att stöta på gång på gång är Tidy Songs.

välvårdade låtar kan:

Ett. Ta bort dubbletter låtar
2. Fix felstavade låtinformation
Tre. Lägg saknade albumomslag
4. Sortera iTunes-låtar

Tidy Songs fungerar genom att ha tillgång till en online-musik databas som innehåller information om mer än 4 miljoner låtar. Sedan hämtas rätt information till dina iTunes och allt detta är klart på några minuter, vilket besparar dig från att behöva redigera varje spår manuellt.

Som ni kan se ovan, kan använda en iTunes arrangör spara dig en hel del ansträngning. Varför inte ta en titt? Besök: iTunes Library Cleanup.

Bara att försöka lära sig att rensa iTunes-biblioteket kan ta mycket lång tid .. Tidy Songs kommer förbi alla dessa tråkiga timmar och få dig sorteras ut automatiskt och på ingen tid alls.